Margret Trompenaars – Iriscopie

Dé opleiding voor Natuurgeneeskunde in Nederland

25 jaar geleden heb ik kennis gemaakt met iriscopie en sindsdien heeft het vak me nooit meer los gelaten.

Mijn wortels liggen in het onderwijs en het drogisterijwezen. Ik heb een 2e graads onderwijsbevoegdheid en ben CRKBO geregistreerd  docent en pedagogisch nageschoold.

Daarnaast ben ik opgeleid tot natuurgeneeskundig therapeut, afgestudeerd in 2003.

Ik geef naast mijn lessen aan de NAVN les in iriscopie aan de Europese Academie in Maastricht en Sonnevelt in Zaltbommel. Voor mijn lessen heb ik video’s opgenomen die door studenten thuis bekeken kunnen worden zodat er in de blokken dat we elkaar zien juist ruimte is voor oefening en verdieping. Het gaat niet alleen over de inhoud maar leren op de manier die bij jou past en jou helpt om dit mooi instrument te gebruiken in jouw praktijk.

In de loop van de ruim 20 jaar dat ik iriscopie heb bestudeerd heb ik zeer veel inzichten opgedaan die je niet in de boeken terug kan vinden. Ik heb geploeterd, gelezen en ontelbaar veel mensen in de ogen gekeken. Ik heb met ze gesproken en gezocht naar de analogie tussen wat ik zag en wat ik hoorde. Ik had vragen en vond antwoorden. Onvermijdelijk kwamen er weer nieuwe vragen op. Het meeste heb ik misschien nog wel geleerd dankzij al mijn honderden studenten; zij kwamen ook met vragen bij mij waardoor ik woorden moest geven aan mijn kennis.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten