Muriël Pelle & Linda von Bose

Dé opleiding voor Natuurgeneeskunde in Nederland

Wij, vriendinnen, collega’s en chicks on a mission, zijn samen begonnen aan dit avontuur dat ‘homeopathie voor acute gevallen’ heet. Sinds we samen zijn afgestudeerd ondernemen we verschillende activiteiten om homeopathie op de kaart te zetten en om ons zelf te verdiepen in de wereld van homeopathie. We doen dit onder andere door het deelnemen aan internationale seminars en het voeren van collegiaal overleg met collega’s vanuit verschillende disciplines van de homeopathie en natuurgeneeskunde.

Op deze manier leggen we ook waardevolle verbindingen met andere homeopaten en therapeuten over de hele wereld. Dit geeft een rijke uitwisseling van ervaringen en visies tussen collega’s en is een mooie aanzet om een eenheid te creëren tussen therapeuten in ons vakgebied die veel verder gaat dan alleen Nederland.

Door het bundelen van kennis en kracht vormen we een duidelijk en professioneel front waarmee we verder kunnen om de samenwerking te realiseren met de reguliere geneeskunde om geneeskunde weer geneeskunst te laten worden i.p.v. Verder delen we onze kennis en informeren we mensen die meer over ons vak willen weten of een hulpvraag hebben tijdens lezingen door het hele land om zo meer bekendheid, duidelijkheid en begrip te krijgen over homeopathie, natuurgeneeskunde en holistisch werken an sich.

Maar bovenal hebben we vol passie voor ons werk onze eigen praktijken opgezet waar we dagelijks zien hoe mooi, verrassend en afwisselend het is om mensen holistisch te begeleiden. En hoe mooi is het dat we deze kennis en ervaringen samen door mogen geven aan onze toekomstige natuurgeneeskundige en homeopathische collega’s !