Wij staan! voor gezondheid

Onze opleiding voor Natuurgeneeskunde in Nederland

Wij staan! voor gezondheid

Het heeft een poos geduurd maar nu staan we dan. We zijn gaan staan! Voor een gezonde beweging. Voor gezondheid. We zijn niet, zoals in de reguliere geneeskunde, bezig met ziekte. We managen gezondheid. Dat is altijd het uitgangspunt. Dat is waar het om hoort te draaien als je het ons vraagt: het managen van gezondheid.

Dat is ook wat we je leren op de opleiding van de Nederlandse Academie voor Natuurgeneeskunde, hoe je gezondheid van je cliënten gaat managen vanuit een natuurgeneeskundig perspectief. Met als hulpmiddelen onder andere de vier Natuurkwaliteiten: Warm, Koud, Droog en Vocht. En als paradigma de vier pijlers waarop wij denken dat de natuurgeneeskunde moet rusten.

Daarmee gaan we aan de slag. Vijf jaren die het nodige vragen maar evenzeer veel opleveren. Met als einddoel, jouw eigen praktijk als natuurgeneeskundige, vanaf je moment van afstuderen. Op het moment van het ontvangen van je diploma ben je idealiter ondernemer, zelfstandige en praktijkvoerend natuurgeneeskundige.

Een prachtig doel om voor te gaan staan.

Sta mee op. Meld je alvast aan!

 

PS: Op dit moment zijn we nog volop aan het bouwen zodat we in september vol kunnen starten met het eerste jaar van onze opleiding. Je kunt onze vorderingen volgen op deze website en via onze nieuwsbrief. Wil je die graag ontvangen? Schrijf je hier dan in. We houden je graag op de hoogte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *