16 Oktober: Depressie en Burn Out

Onze opleiding voor Natuurgeneeskunde in Nederland

Docent: Leonie Scheutjens

Datum: 16-10-2020 van 9:30 tot 16:30 uur

Locatie: WatLetJeNu, Boschstraat 18, 5301 AD  Zaltbommel.

Kosten: € 120,00 inclusief syllabus en exclusief lunch.

Inschrijving: via onderstaand inschrijfformulier

Deze nascholing is geaccrediteerd

Het aantal mensen wat kampt met depressie en burn-out klachten is groeiende, het is daarom zeker niet vreemd dat deze mensen onze praktijken in grotere getalen weten te vinden. Dit komt mede omdat niet iedereen aan reguliere medicatie wil blijven voor de rest van zijn leven en aan de andere kant omdat ook de reguliere zorg overspoeld wordt met mensen met deze klachten.

Deze nascholing is vooral gericht op de praktijk, waar moet je als therapeut op letten en waar kun je deze patiënten mee helpen. En uiteraard worden de ziektebeelden uitgebreid besproken en wat de reguliere visie hierop is. Hoe kun je jouw therapie samen laten lopen met de eventuele reguliere therapie, en hoe zorg je ervoor dat ze elkaar versterken? Het opgeleid zijn binnen de 4 natuurkwaliteiten is een pré, geen vereiste.

Deze nascholing wordt verzorgd door Leonie Scheutjens (natuurgeneeskundig therapeut), zij heeft een heeft deze nascholing niet alleen gebaseerd op haar theoretische kennis, maar vooral ook op haar ruime praktijkervaring! Zij behandelt veel mensen met klachten van depressie en burn out. In deze nascholing laat ze zoveel mogelijk facetten van de verschillende therapievormen de revue passeren, waaronder fytotherapie, Bach Bloesem remedies, lichaamsgericht werk en irisdiagnose.

Deze nascholing start om 9:30 uur en duurt tot 16:30 uur. De lunch mag je zelf meenemen of is tegen een vergoeding te verkrijgen in “La Cantina”, inpandig in WatLetJeNu.

Naast de klassikale dag nascholing krijg je ook een syllabus waarin alles uitgewerkt staat, een super handig naslagwerk voor in je praktijk!!

Accreditatie: Deze nascholing is geaccrediteerd door de KTNO. Accreditering is aangevraagd bij de NWP.

Inschrijven voor deze bijscholing doe je middels onderstaand inschrijfformulier


*verplichte velden

Bevestig hier je inschrijving: