Open dag

Onze opleiding voor Natuurgeneeskunde in Nederland

Open dag zaterdag 29 augustus 2020

Ben je nieuwsgierig geworden naar de opleiding en wil je wel eens van de sfeer proeven op onze locatie in Zaltbommel? Kom dan naar de open dag op zaterdag 29 augustus.

Adres: Watletjenu. Boschstraat 18, 5301 AD Zaltbommel

Vergeet niet je in te schrijven onder aan deze pagina!

Bereikbaarheid: kom je met de auto, bekijk dan de parkeer tips op de website van Watletjenu. Zaltbommel heeft ook een eigen NS station op ongeveer 12 minuten lopen.Opleiding tot Natuurgeneeskundig Therapeut


Wil jij de taal van de natuur leren spreken? Wil jij mensen met voeding, kruiden en andere natuurlijke middelen begeleiden naar gezondheid? Wil jij voor een gezondere wereld zorgen?


Kom dan naar de open dag bij de NAVN. Als Natuurgeneeskundig Therapeut werk je aan gezondheid. Bij de NAVN leer je ziekte en gezondheid te begrijpen. We zijn niet gericht op het onderdrukken van klachten. In plaats daarvan leer je de oorzaak achter de klacht te begrijpen en behandelen.
Door de basis van de 4 Natuurkwaliteiten spreken alle docenten één taal, namelijk de taal van de natuur. Dit is superhandig voor jou als student omdat er zo een onderlinge verbondenheid ontstaat tussen de vakken.
Zoals de diagnose en de therapie met elkaar verbonden zijn, zijn ook onze natuurgeneeskundige vakken verbonden met de medische basiskennis. Zo leer je bij anatomie over de spijsvertering én gelijktijdig bij iriscopie en natuurgeneeskunde over de emotionele, mentale en spirituele betekenis van dit orgaansysteem. Bij fytotherapie, voeding, bachbloesem remedies en lichaamsgericht werk leer je de therapie waarmee je dit orgaansysteem kunt versterken. Tijdens therapeutische vorming en in de stages leer je hoe jij jezelf als therapeut het meest effectief inzet.
Na de opleiding ben je helemaal klaar om zelfstandig een praktijk te starten. Je kunt direct lid worden van de beroepsvereniging waardoor je consulten onder de aanvullende verzekering ook (deels) vergoed worden. Daarmee biedt onze 5 jarige opleiding een zeer compleet pakket.


Open dag programma

Het programma voor een open dag heeft steeds dezelfde opzet. De minicolleges worden gegeven door diverse docenten en afgestudeerde therapeuten. Een open dag biedt daarnaast de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen aan huidige studenten, docenten en afgestudeerden. Elke open dag is daarmee anders en de moeite waard om bij aanwezig te zijn.

10:00 – 10:30      Ontvangst op locatie in Zaltbommel.

10:30 – 13:00      Minicolleges door diverse docenten, zodat je
een brede indruk van de opleiding krijgt.

13:00 – 13:45      Lunch. Deze mag je zelf meebrengen en
natuurlijk kun je ook een lunch kopen bij “La Cantina”, de cateraar van
“Watletjenu”.

13:45 – 16:00      Excursie naar de
kruidentuin en vervolg minicolleges.

Wil je verzekerd zijn van een plaats op 29 augustus schrijf je dan nu in!


    *verplichte velden

    Bevestig hier je inschrijving: