Maatregelen Coronavirus

Onze opleiding voor Natuurgeneeskunde in Nederland

Door de omstandigheden rond het coronavirus hebben wij als bestuur besloten het advies van het RIVM te volgen.  Als natuurgeneeskundigen hebben wij onze eigen visie, maar hebben we ook te maken met onze omgeving.

Wat betekent dit concreet?

  • De Open Dag van 21 maart is niet doorgegaan. We nodigen geïnteresseerden uit om de sfeer te komen proeven op onze andere Open Dagen: 20 juni en 29 augustus.
  • Tot 1 juni worden de lessen via Skype gegeven.
  • Praktijklessen worden verplaatst tot na 1 juni. 

Voor nu wensen we je alle gezondheid toe, zorg goed voor jezelf en je naasten. Houd je weerstand hoog en lees eventueel onze tips in de nieuwsbrief van februari

Gebruik deze tijd om tot rust te komen en je eigen natuur de ruimte te geven.

CORONA VIRUS –     “Houd je weerstand op peil, neem rust en laat je niet gek maken!”

Het zijn voor iedereen spannende en ingrijpende tijden met het heersende Corona virus. Thuiswerken, on-line schooling en social distancing zijn aan de orde van de dag, terwijl zorgmedewerkers en andere beroepen overuren draaien. Er wordt van ons allen gevraagd een nieuw ritme aan te meten en ons gedrag te veranderen, en mee te bewegen met de ontwikkelingen.
Hoe je dat doet aan waar je aan kunt denken lees je hier

.

Kitty O’Meara heeft rond 1847 een prachtig gedicht geschreven. Zij schreef dit in een periode dat Ierland geteisterd werd door dysenterie. Hoe mooi en hoe toepasselijk als je dit afzet tegen de tijd waar we nu in leven. Dit gedicht reflecteert een belangrijk deel van de visie van de NAvN. Blijf bij je eigen wijsheid, blijf geïnformeerd, wees mindfull en leef vanuit je hart en eigenheid.