Marion Pluimes – Voeding

Onze opleiding voor Natuurgeneeskunde in Nederland

Voeding moet je doen en ervaren! Er wordt zoveel geschreven over voeding en er zijn zoveel meningen dat ik je graag leer hoe je daar jouw weg in kunt vinden. Ik word blij als ik mijn kennis met je mag delen en zal je uitdagen deze kennis ook toe te passen. We gaan dus praktisch aan de slag. Voeding moet gaan leven voor jou!

Op de NAVN krijg je een gedegen basis van de (natuur)voeding. Daar sta ik voor!

Ik heb HBO Voeding en Diëtetiek gestudeerd en diverse aanvullende opleidingen en cursussen gevolgd zoals touch for health, docententrainingen, motivational interviewing en orthomoleculaire voeding.

Naast docent voeding ben ik ook altijd actief geweest op andere terreinen. Zo ben ik mede-eigenaar en docent aan de Groene kookacademie waar je smaakvol een volwaardige vegetarische voeding leert bereiden. Tevens ben ik chef-kok en eigenaar van restaurant LOFF in Breda. Ben je in de buurt? Kom langs! Leuk! Ook voor glutenarm en lactosevrij heb je bij ons heel veel keus.

Publicaties:

  • De Kleine vegetariër
  • De Vegachecklist
  • De eerste hapjes
  • Meerdere artikelen, blogs, lesmateriaal en columns.
  •  

Mijn volledige CV vind je op:  https://www.linkedin.com/in/marion-pluimes-a187b020