Namens studenten: Esther de Groot

Onze opleiding voor Natuurgeneeskunde in Nederland

Voor de studenten ben ik komende twee jaar lid van het bestuur van onze prachtige opleiding en coöperatie. Dit doe ik graag, uit een diep gevoel van dankbaarheid voor de opleiding en vanuit mijn steeds meer groeiend enthousiasme over de levensvisie en wijsheid die de NAVN uitdraagt. De verbinding met de natuur, het kijken naar de mens als één geheel en de visie op wat gezondheid is, is iets wat meer in de schijnwerpers geplaatst mag worden, en juist daarvoor zet ik mij graag extra in.

De focus ligt voor mij op PR gebied, het visitekaartje van ons als coöperatie, maar ook het delen van onze kennis met de buitenwereld. Daarnaast ook om samen een thuisbasis, zowel online als offline, te creëren voor ons allemaal (studenten, therapeuten en docenten).