Blog

Ontdek NatuurlijkTerlouw

profielfoto
4Natuurkwaliteiten / Gezondheid / Interview / Natuurgeneeskunde / Ondernemen / Therapeutisch

Ontdek NatuurlijkTerlouw

Jarenlang werkte ik in een praktijk voor fysiotherapie, maar ik wilde meer doen voor mensen en hun lichamelijk welzijn. Naast diverse scholingen binnen de fysiotherapie en modules osteopathie, ontwikkelde ik mijn inzichten verder via een studie (orthomoleculaire) voedingsleer. Een aantal jaar geleden heb ik de 5 jarige opleiding voor natuurgeneeskunde aan de NAVN afgerond. Sindsdien ervaar ik dat de gecombineerde inzet van fysieke en holistische behandel interventies, nog meer resultaat geeft bij het structureel verbeteren van gezondheid. Met NatuurlijkTerlouw breng ik dat in de praktijk.

“Klachten en ziektes kunnen ontstaan wanneer daar een voedingsbodem voor is. De voedingsbodem raakt vervuild wanneer er onvoldoende uitscheiding is van toxines (lees: niet goed verwerkte prikkels). Ziekteverwekkers en symptomen ontwikkelen zich makkelijker in een vervuilde omgeving. Vervuiling leidt dus tot narigheid. Natuurgeneeskunde kiest ervoor jouw voedingsbodem gezond te maken en te houden. En dus niet alleen voor het bestrijden van ziekteverwekkers en klachten. NatuurlijkTerlouw gaat niet voor een ‘quick fix’, maar pakt de klachten zodanig aan dat je ook op langere termijn geen klachten meer zal hebben.”

Ik heb mijn praktijk aan huis en sinds een paar maanden maak ik deel uit van Medical Health Clinic bij een sport- en welnesscentrum in Amersfoort. Hier werk is samen met fysio- en manueeltherapeuten, sportmasseur en andere disciplines. Ik vind het een waardevolle aanvulling om samen te werken aan gezondheid en open te staan voor elkaar expertise.

Daarnaast ben ik als docent en als therapeut verbonden met de coöperatie. Ik neem de studenten mee door het menselijk lichaam; bij het vak anatomie en fysiologie gaat het om begrijpen dat het menselijk lichaam is opgebouwd uit verschillende losse onderdelen die continue met elkaar in verbinding staan. Hoe werken deze losse onderdelen? En hoe werken ze samen? Leer begrijpen dat wanneer er ergens iets verandert, dit gevolgen heeft voor het hele lichaam. De verbindingen kunnen herkennen, begrijpen en uitleggen. Als therapeut werk ik mee aan de nieuwsbrief, diverse scholingen en intervisies van de coöperatieve NAVN.

Wil jij je fitter en vitaler voelen? Op jouw streefgewicht komen en blijven? Geen last van je buik hebben? Of nu echt van die blessure afkomen? Ben je gemotiveerd om aan je gezondheid te werken of ken je iemand die dat is? Maak dan nu een afspraak met mij.

sandra@natuurlijkterlouw.nl

bel: 06 – 1879 1475

www.natuurlijkterlouw.nl

nl_NLDutch

Free 10 Days

Master Course Invest On Self Now

Subscribe & Get Your Bonus!
Your infomation will never be shared with any third party

Free 10 Days

Master Course Invest On Self Now

Subscribe & Get Your Bonus!
Your infomation will never be shared with any third party

Free 10 Days

Master Course Invest On Self Now

Subscribe & Get Your Bonus!
Your infomation will never be shared with any third party