Open dag

Onze opleiding voor Natuurgeneeskunde in Nederland

Open dag zaterdag 5 juni 2021


Ben je nieuwsgierig geworden naar de opleiding en wil je wel eens van de sfeer proeven op onze locatie in Zaltbommel? Kom dan naar de open dag op zaterdag 5 juni.

Onder aan deze pagina kun je nu al inschrijven!

Adres: Watletjenu. Boschstraat 18, 5301 AD Zaltbommel

Bereikbaarheid: kom je met de auto, bekijk dan de parkeer tips op de website van Watletjenu. Zaltbommel heeft ook een eigen NS station op ongeveer 12 minuten lopen.

Opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut

Wil jij de taal van de natuur leren spreken? Wil jij mensen met voeding, kruiden en andere natuurlijke middelen begeleiden naar gezondheid? Wil jij voor een gezondere wereld zorgen?

Kom dan naar de open dag bij de NAVN.

Als Natuurgeneeskundig Therapeut werk je aan gezondheid. Bij de NAVN leer je ziekte en gezondheid te begrijpen. We zijn niet gericht op het onderdrukken van klachten. In plaats daarvan leer je de oorzaak achter de klacht te begrijpen en behandelen.

Door de basis van de 4 Natuurkwaliteiten spreken alle docenten één taal, namelijk de taal van de natuur. Dit is superhandig voor jou als student omdat er zo een onderlinge verbondenheid ontstaat tussen de vakken.

Zoals de diagnose en de therapie met elkaar verbonden zijn, zijn ook onze natuurgeneeskundige vakken verbonden met de medische basiskennis. Zo leer je bij anatomie over de spijsvertering én gelijktijdig bij iriscopie en natuurgeneeskunde over de emotionele, mentale en spirituele betekenis van dit orgaansysteem. Bij fytotherapievoedingbachbloesem remedies en lichaamsgericht werk leer je de therapie waarmee je dit orgaansysteem kunt versterken. Tijdens therapeutische vorming en in de stages leer je hoe jij jezelf als therapeut het meest effectief inzet.

Na de opleiding ben je helemaal klaar om zelfstandig een praktijk te starten. Je kunt direct lid worden van de beroepsvereniging waardoor je consulten onder de aanvullende verzekering ook (deels) vergoed worden. Daarmee biedt onze 5 jarige opleiding een zeer compleet pakket.


Open dag programma

Wat kun je verwachten op de open dag? De minicolleges worden gegeven door diverse docenten en afgestudeerde therapeuten. Daarnaast is er ruimte voor al jouw vragen. Deze kun je stellen aan onze huidige studenten, onze docenten en de afgestudeerde therapeuten.

10:00 – 10:30      Ontvangst op locatie in Zaltbommel.

10:30 – 13:00      Minicolleges door diverse docenten, zodat je gelijk een indruk krijgt van de opleiding en de lessen die daar worden gegeven.

13:00 – 13:45      Lunch. I.v.m. Corona kun je de lunch zelf meebrengen en er zijn ook veel lunchgelegenheden in de buurt waar je iets kunt halen.

13:45 – 16:00      Excursie naar de kruidentuin en vervolg minicolleges.

Wil je verzekerd zijn van een plaats op 5 juni schrijf je dan nu in!


    *verplichte velden

    Bevestig hier je inschrijving: