Praktijk

Onze opleiding voor Natuurgeneeskunde in Nederland

Goed. We zijn een geaccrediteerde VAKopleiding. Dus je leert bij ons een beroep, een echt vak. En natuurgeneeskunde is niet een vak van het hoofd, maar een vak van de praktijk, de interactie en het doen. Vasthouden, aanraken, kijken, voelen, ruiken. Dat komt niet zomaar vanzelfsprekend. Daarom behoor je ook ruim de gelegenheid te krijgen om praktijkervaring op te doen.

De NAVN heeft daarvoor twee unieke concepten ontwikkelt. Het Praktijkleercentrum en de Stagekliniek. Het eerste zetten we in voor de beginnende studiejaren. Leren onder begeleiding. Daarna ga je naar de stagekliniek en ontwikkel je steeds meer zelfstandigheid. Nog altijd onder supervisie maar met het gevoel: “Ik kan het zelf”.

Op de pagina’s die bij dit submenu horen lees je meer over onze stages. Onder andere de mogelijkheden die we jouw bieden om praktijkervaring op te doen. De uitnodiging voor iedereen om GRATIS als patiënt deel te nemen aan onze stages én hoe mensen uit jouw netwerk zich ook kunnen inschrijven voor een gratis behandeling in het praktijkleercentrum of de stagekliniek.