Open dagen

Open dagen

Open dag 8 juni 2024

Ben je nieuwsgierig geworden naar de opleiding en wil je wel eens van de sfeer proeven op onze locatie in Zaltbommel? Kom dan naar de open dag op zaterdagmorgen 8 juni 2024. Schrijf je in via info@navn.nl of lees hieronder eerst verder voor meer informatie over de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut en het programma van de open dag.

Adres: Watletjenu. Boschstraat 18, 5301 AD Zaltbommel.

Bereikbaarheid: kom je met de auto, bekijk dan de parkeer tips op de website van Watletjenu. Zaltbommel heeft ook een eigen NS station op ongeveer 12 minuten lopen.

Opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut

Wil jij de taal van de natuur leren spreken? Wil jij mensen met voeding, kruiden en andere natuurlijke middelen begeleiden naar gezondheid? Wil jij voor een gezondere wereld zorgen?

Kom dan naar de open dag bij de NAVN.

Als Natuurgeneeskundig Therapeut werk je aan gezondheid. Bij de NAVN leer je ziekte en gezondheid te begrijpen. We zijn niet gericht op het onderdrukken van klachten. In plaats daarvan leer je de oorzaak achter de klacht te begrijpen en behandelen.

Door de basis van de 4 Natuurkwaliteiten spreken alle docenten één taal, namelijk de taal van de natuur. Dit is superhandig voor jou als student omdat er zo een onderlinge verbondenheid ontstaat tussen de vakken.

Zoals de diagnose en de therapie met elkaar verbonden zijn, zijn ook onze natuurgeneeskundige vakken verbonden met de medische basiskennis. Zo leer je bij anatomie over de spijsvertering én gelijktijdig bij iriscopie en natuurgeneeskunde over de emotionele, mentale en spirituele betekenis van dit orgaansysteem. Bij fytotherapievoedingbachbloesem remedies en lichaamsgericht werk leer je de therapie waarmee je dit orgaansysteem kunt versterken. Tijdens therapeutische vorming en in de stages leer je hoe jij jezelf als therapeut het meest effectief inzet.

Na de opleiding ben je helemaal klaar om zelfstandig een praktijk te starten. Je kunt direct lid worden van de beroepsvereniging waardoor je consulten onder de aanvullende verzekering ook (deels) vergoed worden. Daarmee biedt onze 5 jarige opleiding een zeer compleet pakket.


Open dag programma

Wat kun je verwachten op de open dag? De minicolleges worden gegeven door diverse docenten en afgestudeerde therapeuten. Daarnaast is er ruimte voor al jouw vragen. Deze kun je stellen aan onze huidige studenten, onze docenten en de afgestudeerde therapeuten.

09:30 – 10:00 Ontvangst met koffie en thee in lokaal 1
10:00 – 10:10 Inleiding en introductie
10:15 – 11:15 Minicolleges
11:15 – 12:00 Vier natuurkwaliteiten ‘spel’
12:00 – 12:30 Minicollege
12:30 – 12:45 Afsluiting
12:45 – 13:15 Excursie naar de kruidentuin

Kom jij ook?

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@navn.nl. Geef je naam, adres en vooropleiding door. Heb je eerst nog een vraag? Stel deze gerust via de mail!

We zien je graag op 8 juni!

Wil jij de taal van de natuur leren spreken? Wil jij mensen met voeding, kruiden en andere natuurlijke middelen begeleiden naar gezondheid? Wil jij voor een gezondere wereld zorgen? Kom dan naar de open dag bij de NAVN.

  • 8 juni 2024
Kan je 8 juni niet, geen nood, er is ook nog een open dag op zaterdag 24 augustus 2024.
Gratis
18 maart 2023

Open Dag

User Avatar NAVN
Gratis
10 juni 2023

Open Dag

User Avatar NAVN
Gratis
26 augustus 2023

Open Dag

User Avatar NAVN
nl_NLDutch

Free 10 Days

Master Course Invest On Self Now

Subscribe & Get Your Bonus!
Your infomation will never be shared with any third party

Free 10 Days

Master Course Invest On Self Now

Subscribe & Get Your Bonus!
Your infomation will never be shared with any third party

Free 10 Days

Master Course Invest On Self Now

Subscribe & Get Your Bonus!
Your infomation will never be shared with any third party