Open dagen

Open dagen

Open dag 18 maart

Ben je nieuwsgierig geworden naar de opleiding en wil je wel eens van de sfeer proeven op onze locatie in Zaltbommel? Kom dan naar de open dag op zaterdag 18 maart.

Adres: Watletjenu. Boschstraat 18, 5301 AD Zaltbommel

Bereikbaarheid: kom je met de auto, bekijk dan de parkeer tips op de website van Watletjenu. Zaltbommel heeft ook een eigen NS station op ongeveer 12 minuten lopen.

Opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut

Wil jij de taal van de natuur leren spreken? Wil jij mensen met voeding, kruiden en andere natuurlijke middelen begeleiden naar gezondheid? Wil jij voor een gezondere wereld zorgen?

Kom dan naar de open dag bij de NAVN.

Als Natuurgeneeskundig Therapeut werk je aan gezondheid. Bij de NAVN leer je ziekte en gezondheid te begrijpen. We zijn niet gericht op het onderdrukken van klachten. In plaats daarvan leer je de oorzaak achter de klacht te begrijpen en behandelen.

Door de basis van de 4 Natuurkwaliteiten spreken alle docenten één taal, namelijk de taal van de natuur. Dit is superhandig voor jou als student omdat er zo een onderlinge verbondenheid ontstaat tussen de vakken.

Zoals de diagnose en de therapie met elkaar verbonden zijn, zijn ook onze natuurgeneeskundige vakken verbonden met de medische basiskennis. Zo leer je bij anatomie over de spijsvertering én gelijktijdig bij iriscopie en natuurgeneeskunde over de emotionele, mentale en spirituele betekenis van dit orgaansysteem. Bij fytotherapievoedingbachbloesem remedies en lichaamsgericht werk leer je de therapie waarmee je dit orgaansysteem kunt versterken. Tijdens therapeutische vorming en in de stages leer je hoe jij jezelf als therapeut het meest effectief inzet.

Na de opleiding ben je helemaal klaar om zelfstandig een praktijk te starten. Je kunt direct lid worden van de beroepsvereniging waardoor je consulten onder de aanvullende verzekering ook (deels) vergoed worden. Daarmee biedt onze 5 jarige opleiding een zeer compleet pakket.


Open dag programma

Wat kun je verwachten op de open dag? De minicolleges worden gegeven door diverse docenten en afgestudeerde therapeuten. Daarnaast is er ruimte voor al jouw vragen. Deze kun je stellen aan onze huidige studenten, onze docenten en de afgestudeerde therapeuten. 

09:30-10:00 Ontvangst met koffie en thee in lokaal 1
10:00-10:10 Inleiding en introductie
10:15-11:15 Minicolleges
11:15-12:00 Vier natuurkwaliteiten ‘spel’
12:00-12:30 Minicollege
12:30-12:45 Afsluiting
12:45-13.15 Excursie naar de kruidentuin

STAP budget

Voor het komende schooljaar krijgen onze studenten òp 1 september a.s. de mogelijkheid om het STAP-budget aan te vragen. Mail naar info@navn.nl

Kom jij ook?

Inschrijven kan via het inschrijfformulier of door een mail te sturen naar info@navn.nl. Heb je eerst nog een vraag? Stel deze gerust via de mail!

  *verplichte velden

  Wil jij de taal van de natuur leren spreken? Wil jij mensen met voeding, kruiden en andere natuurlijke middelen begeleiden naar gezondheid? Wil jij voor een gezondere wereld zorgen? Kom dan naar de open dag bij de NAVN.

  • 18 maart 2023
  • 10 juni 2023
  • 26 augustus 2023

   

  Gratis
  18 maart 2023

  Open Dag

  User Avatar NAVN
  Gratis
  10 juni 2023

  Open Dag

  User Avatar NAVN
  Gratis
  26 augustus 2023

  Open Dag

  User Avatar NAVN
  nl_NLDutch

  Free 10 Days

  Master Course Invest On Self Now

  Subscribe & Get Your Bonus!
  Your infomation will never be shared with any third party

  Free 10 Days

  Master Course Invest On Self Now

  Subscribe & Get Your Bonus!
  Your infomation will never be shared with any third party

  Free 10 Days

  Master Course Invest On Self Now

  Subscribe & Get Your Bonus!
  Your infomation will never be shared with any third party