Blog

Ontdek Yaia

Sandra Terlouw 08-1_1
4Natuurkwaliteiten / Gezondheid / Interview / Natuurgeneeskunde / Ondernemen / Therapeutisch

Ontdek Yaia

Ik ben Sandra Terlouw, natuurgeneeskundig therapeut. Jarenlang leidde ik een praktijk voor fysiotherapie, maar ik wilde meer doen voor mensen en hun lichamelijk welzijn. Naast diverse scholingen binnen de fysiotherapie en modules osteopathie, ontwikkelde ik mijn inzichten verder via studies in (orthomoleculaire) voedingsleer. En na het afronden van de 5 jarige opleiding voor natuurgeneeskunde aan de NAVN ontdek ik dat er nog veel meer mogelijkheden zijn voor structurele verandering in je gezondheid. Niet alleen op fysiek niveau, nee vanuit een holistisch kader een gezondheidsverbetering ervaren.

Het leven op aarde draait om overgangen. We gaan ieder jaar door alle seizoenen heen. We transformeren van kind naar vruchtbare volwassene, naar het ouderschap om vervolgens de (on) wijze oudere te worden. In het leven verwelkomen we en nemen we afscheid van elkaar. En we worden allemaal ouder. Het doorlopen van het leven en de bijbehorende fases verlopen niet altijd makkelijk. We ervaren hier allemaal struggels in. Yaia kan je hier op natuurlijke wijze in ondersteunen.

Ik heb mijn praktijk aan huis in Amersfoort Noord en in Amersfoort Centrum bij yogastudio Bindi.

Daarnaast ben ik als docent en als therapeut verbonden met de coöperatie. Ik neem de studenten mee door het menselijk lichaam; bij het vak anatomie en fysiologie gaat het om begrijpen dat het menselijk lichaam is opgebouwd uit verschillende losse onderdelen die continue met elkaar in verbinding staan. Hoe werken deze losse onderdelen? En hoe werken ze samen? Leer begrijpen dat wanneer er ergens iets verandert, dit gevolgen heeft voor het hele lichaam. De verbindingen kunnen herkennen, begrijpen en uitleggen. Als therapeut werk ik mee aan de nieuwsbrief, diverse scholingen en intervisies van de coöperatieve NAVN.

In flow door de overgangen van jouw leven? Meebewegen met de veranderingen die zich voordoen?  Wil jij 100% uit je leven halen? Hoe mooi is het dat je accepteert en meebeweegt met dat wat op jouw levenspad verschijnt en je daardoor beter in je vel zit. Om dit te realiseren kan je je laten begeleiden op jouw pad. De trajecten van Yaia ondersteunen je op een natuurlijke manier hierbij. Na het volgen van een Yaia traject zul je je op alle niveaus gezonder en vrijer voelen. En meer energie en vitaliteit voor jezelf overhouden.

Praktijk-Yaia

06 – 18 79 14 75

sandra@praktijk-yaia.nl

nl_NLDutch

Free 10 Days

Master Course Invest On Self Now

Subscribe & Get Your Bonus!
Your infomation will never be shared with any third party

Free 10 Days

Master Course Invest On Self Now

Subscribe & Get Your Bonus!
Your infomation will never be shared with any third party

Free 10 Days

Master Course Invest On Self Now

Subscribe & Get Your Bonus!
Your infomation will never be shared with any third party