Blog

Natuurgeneeskunde in het dagelijks leven

IMG_1824
4Natuurkwaliteiten / Gezondheid / Interview / Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde in het dagelijks leven

van een student.. Esther de Groot, tweede-jaars vertelt:

Nu aan het einde van het tweede jaar in de opleiding begint natuurgeneeskunde steeds meer onderdeel te worden van mijn leven. Niet alleen de dromen over een eigen praktijk, maar zo terugkijkend is ook stiekem al mijn dagelijkse leven veranderd! Ik ben zelf onder behandeling bij een natuurgeneeskundig therapeut, neem braaf dagelijks mijn kruidendruppels (wat heel wat aan de gang zet), maar ook heb ik plots een moestuin, borstel ik mijn huid droog voor het douchen en douch ik koud af, werkt neusspoeling als een trein bij mijn hooikoorts en ben ik ineens degene bij wie familie en vrienden komen voor advies als ze iets hebben. Ook in de yogalessen die ik geef, deel ik af en toe natuurgeneeskundige visies. Er is veel positieve feedback en behoefte naar meer informatie vanuit de yogaleden. Voor een aantal tieners uit de yogalessen heb ik Bachbloesem flesjes gemaakt voor bijvoorbeeld slaapproblemen, spanning voor examens en moeite met de komende studiekeuze. Als ik hen uitleg wat de bloemen doen, zijn ze stil, klapperen hun oren en stellen ze vervolgens nog veel meer vragen! Eva schreef het in de vorige nieuwsbrief al eerder, in het tweede jaar begint het echt te leven, er vielen veel kwartjes. De losse vakken worden samen één geheel, dit met de vier natuurkwaliteiten als verbinding. 5 jaar leek erg lang, maar de eerste twee jaar zijn voorbij gevlogen. Ik kijk uit naar het derde jaar en de verdieping die we daarin gaan maken.’

Bekijk Esther haar website hier: https://mettamoy.nl

nl_NLDutch

Free 10 Days

Master Course Invest On Self Now

Subscribe & Get Your Bonus!
Your infomation will never be shared with any third party

Free 10 Days

Master Course Invest On Self Now

Subscribe & Get Your Bonus!
Your infomation will never be shared with any third party

Free 10 Days

Master Course Invest On Self Now

Subscribe & Get Your Bonus!
Your infomation will never be shared with any third party