Blog

Gastdocent praktijkvoering & medisch recht, even voorstellen..

law
Coöperatie / Interview / Ondernemen

Gastdocent praktijkvoering & medisch recht, even voorstellen..

Mijn naam is Jean-Paul Buijs en vanaf dit collegejaar geef ik als gastdocent een aantal colleges aan de NAVN. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig jurist en in die hoedanigheid verbonden als franchisenemer bij facily LAW juristen en mediators.
Dit jaar geef ik de colleges praktijkvoering (juridische kaders) en medisch recht. Vanuit mijn praktijk heb ik gemerkt dat vooral startende ondernemers enorm zoekende zijn naar antwoorden op hun (juridische) vragen bij het starten van hun praktijk of onderneming. Vaak krijgen deze starters, overigens goedbedoelde, adviezen uit hun omgeving die onvolledig zijn of verkeerd begrepen zijn door degene die ze geeft. Een ondernemer loopt dan het risico voor een juridisch conflict te komen staan en met een flinke financiële vordering geconfronteerd te worden. In mijn colleges probeer ik dan ook de grootste valkuilen te bespreken en jullie de goede richting te wijzen.
Mochten jullie me tegenkomen en me een vraag willen stellen, voel jezelf vrij me aan te spreken.
nl_NLDutch

Free 10 Days

Master Course Invest On Self Now

Subscribe & Get Your Bonus!
Your infomation will never be shared with any third party

Free 10 Days

Master Course Invest On Self Now

Subscribe & Get Your Bonus!
Your infomation will never be shared with any third party

Free 10 Days

Master Course Invest On Self Now

Subscribe & Get Your Bonus!
Your infomation will never be shared with any third party